Trainingen 2024

Indien u  een training wilt volgen over de zelfregulering van de CGR, dan kunt u zich inschrijven voor de CGR cursus (hele dag)Het doel van deze cursus is om u kennis te laten maken met alle aspecten van de regels inzake geneesmiddelenreclame. ’s Ochtends komt het thema reclame-uitingen aan bod en in de middag het thema financiĆ«le relaties en gunstbetoon. Als onderdeel van de cursus zal ook de IGJ een presentatie houden over het overheidstoezicht op geneesmiddelenreclame.


Wanneer u veel te maken heeft met de regels inzake geneesmiddelenreclame en betrokken bent bij de naleving daarvan, dan is de gespecialiseerde actualiseringscursus (halve dag) voor u geschikt. De cursus beslaat de volle breedte van de zelfregulering, waarbij specifiek wordt ingestaan bij de actuele ontwikkelingen. De cursus wordt jaarlijks aangepast naar aanleiding van de laatste wijzigingen in de normstelling en recente adviesoordelen en klachtuitspraken van de Codecommissie. Van de cursist wordt eigen inbreng verwacht, bijvoorbeeld vragen over zaken waar u in de praktijk tegenaan loopt. Wij zijn ervan overtuigd dat deze opzet bijdraagt aan een jaarlijkse verdieping voor compliance medewerkers en adviseurs.
  
In 2024 zijn er weer twee opfristrainingen Transparantieregister Zorg gepland. Deze webinars vinden plaats op donderdag 25 april en op maandag 13 mei, van 15:00 – 16:15 uur.
Het tarief voor deelname is EUR 150,- en aanmelden kan via deze link  (https://axonconnect.webinargeek.com/training-transparantieregister-zorg-trz-5